Dreamhack news

News > DreamHack | GAMING | LANPARTY > Exklusiv bordsbiljett med SampeV2

Exklusiv bordsbiljett med SampeV2

Vi är glada över att presentera ett samarbete med Samuel “SampeV2” Stronegger. Nu till DreamHack Summer 2017 kan du boka en bordsplats där 10% av biljettpriset går direkt till SampeV2! Du får dessutom vara med på en exklusiv fan meeting med honom.

Samuel började sin karriär på YouTube där hans kanal idag har över 35.000 prenumeranter. Efter en tid började SampeV2:s följare önska att han även skulle livestreama när han spelar spel, vilket var något han själv verkligen ville, men på grund av sitt dåvarande dåliga Internet endast kunde göra när han var hos en vän eller när han LAN:ade på DreamHack eller liknande sammanställningar. I augusti 2016 fick SampeV2 äntligen fiber och kunde då börja livestreama mer frekvent, han började med att streama minst fem gånger i veckan och vissa veckor kunde det även bli en stream varje dag. Det dröjde inte länge innan SampeV2 blev Twitch-partner och hans kanal fortsätter att växa så det knakar. SampeV2 streamar mest Counter-Strike:Global Offensive och satsar på att sprida glädje samt bidra med en stream där alla känner sig välkomna.

Ett meddelande från SampeV3
“Glöm inte att du är King och det vet du om #GOJUL”

Köp din biljett

SampeV2’s exklusiva biljett kan du hitta på: https://bokning.dreamhack.se

Följ SampeV2 på Sociala medier

YouTube: SampeV2
Instagram: SampeV2
Twitter: SampeV2
Snapchat: Samuelstro

Sitemap & Miscelleanous