Dreamhack news

News > DreamHack | LIVE MUSIC > Sharks to DreamHack Summer!

Sharks klara för DHS17!

DreamHack är stolta att kunna presentera Sharks till sommarens fest i Jönköping den 17-20 juni. Sharks möttes i plugget och tog sig snabbt ut på de riktigt stora scenerna med namn som Veronica Maggio och The Chainsmokers. I år får vi höra nytt material från den grymma dj- och producentduon, och i sommar startar de dansgolv runt om i landet.

Om Sharks

Sharks består av Sophia Englund och Susanna Friberg. De träffades när de gick i samma klass på Täby Enskilda Gymnasium. Efter att ha upptäckt varandras musikbloggar gick de från klasskompisar till bästa vänner. Sedan dess har deras låtar streamats över 3 miljoner gånger på Spotify och de har värmt upp scenen åt bland andra The Chainsmokers och Veronica Maggio.

Nyligen var Sharks i studion och spelade in nytt material som släpps under 2017 i samarbete med Rich Parents och Warner Music. Singeln ”Money” är ute nu!

Under sommaren ser du Sharks på turné runt om i Sverige. De spelar bland annat på Summerburst i Stockholm, Distortion i Köpenhamn och två gånger på Sensommar i Sundsvall.

Se Sharks live

Alla vet att musik hörs och ses bäst live, och DreamHack Summer är fullt av bra artister! Spana in vår biljettsite för mer information och priser.

Sociala media

Vill du hålla dig uppdaterad om allt relaterat till DreamHack Summer? Följ oss på Twitter och Facebook. Om du vill se vad som händer bakom kulisserna kan du följa oss på Instagram och Snapchat!Sharks confirmed for DHS17!

DreamHack is proud to announce that Swedish musical duo Sharks will play at DreamHack Summer 2017, held in Jönköping 17-20 June. Sharks met in high school and quickly got to play at the big stages with names like Veronica Maggio and The Chainsmokers. This year they’re releasing new material, and this summer they will be played at dance floors all around the country.

About Sharks

Sharks consists of Sophia Englund and Susanna Friberg. They met in the same class at the Täby Enskilda Gymnasium school in Sweden. After discovering each-others music blogs they went from being just class mates to being best friends. Every since, their songs have been streamed 3 milluon times on Spotify, and they’ve been opening acts for artists such as The Chainsmokers and Veronica Maggio.

Sharks were recently in studio recording new material ready to be released in the spring of 2017 in collaboration with Rich Parents och Warner Music. The new single ”Money” is out now!

This summer you’ll see Sharks on tour all around Sweden, including DreamHack Summer. Summerburst in Stockholm, Putte i Parken in Karlskoga and Sensommar in Sundsvall is also included in the tour.

See Sharks live

Everyone know that music is best experienced live, and DreamHack Summer is filled with great acts! Check out our ticket site for more information.

Social media

Want to stay up to date on all things related to DreamHack Summer? Follow us on Twitter and Facebook. You can also see what happens back stage at Instagram and Snapchat!

Sitemap & Miscelleanous