Dreamhack news

News > DreamHack | LIVE MUSIC > Dunderpatrullen och COOLA KIDS till DHS17

Dunderpatrullen och Coola Kids till DHS17

DreamHack är stolta att kunna välkomna tillbaka publikfavoriten Dunderpatrullen till DreamHack Summer 2017, tillsammans med COOLA KIDS.

Dunderpatrullen & COOLA KIDS är två grupper som båda beskrivits som internetfenomen och har levererat viral musik och filmklipp med galen humor, spontanitet och överraskningar. Nu i sommar skapar de en gemensam turné för att ta sina akter till nya nivåer. I våras släpptes deras efterlängtade samarbete “Dansbandstechno” som genast gick upp på en femteplats på Spotifys lista “Top 50 Viral Sverige”. Båda banden har ett starkt rykte inom festival- och studentvärlden där de förknippas med explosiv energi och dansant spelglädje – alltid flörtande med retrosound och gaming. Gruppernas många gemensamma nämnare gjorde att en kombination var oundvikligt. Dunderpatrullen & COOLA KIDS tar med publiken på ett fartfyllt äventyr i deras unika universum bestående av episk elektro-musikalisk materia, bastunga grundämnen och storslagna visuella beståndsdelar.

Dunderpatrullen spelar live på Open Air Stage, Måndag 19 juni 22:00.

English

Dunderpatrullen & COOLA KIDS are two groups, both described as internet phenomenon and have delivered viral music and movie clips with crazy humor, spontaneity and surprises. This summer they’re touring Sweden together, bringing their musical act to a new level. This spring they released their long-awaited collaboration “Dansbandstechno”, which immediately went up to a fifth place on Spotify’s list “Top 50 Viral Sweden”. Both bands have a strong reputation in the festival and student world, where they are associated with explosive energy – always with a touch of retro sound and gaming. Dunderpatrullen & COOLA KIDS takes the audience on a fast-paced adventure in their unique universe consisting of epic electromusical materials, bass substances and large visual elements.

Dunderpatrullen plays live at Open Air Stage, Monday June 19th 22:00.


Follow Dunderpatrullen

Facebook: Dunderpatrullen
Twitter @Dunderpatrullen
Instagram: @Dunderpatrullen
Soundcloud: Dunderpatrullen
Discord: Dunderpatrullen

Ways to watch

Music should be experienced live! With Dunderpatrullen and COOL KIDS playing, you have all the reason to head to Jönköping. Visit our ticket site and secure your ticket today!

Stay Updated

Want to stay updated on all things related to DreamHack Summer 2017? Then check out the official website dreamhack.se/dhs17 and follow DreamHack on Social Media:
Facebook: DreamHackfestival
Twitter @DreamHack
Instagram: @DreamHack
Snapchat: DreamHackLive

Sitemap & Miscelleanous