Dreamhack news

News > DreamHack > DreamHack presenterar up-n-coming

DreamHack presenterar up-n-coming

DreamHack presenterar up-n-coming, en streaming area för non-partnered streamers

DreamHack är stolta över att presentera up-n-coming – en helt ny streaming area dedikerad till non-partnered streamers. Ta chansen och tävla om din tid i rampljuset via länken nedan. Totalt kommer 30 streamers få möjlighet att streama live. Arean för up-n-coming streamers presenteras i samarbete med Wehype.

Gå med i tävlingen här: http://bit.ly/2q2pKBm!.DreamHack presents up-n-coming

DreamHack presents up-n-coming, a streaming area for non-partnered streamers.

DreamHack is proud to present up-n-coming – a brand new streaming area dedicated to non-partnered streamers. Take the chance to compete for a glimpse in the spotlight. In total 30 streamers will get chosen to stream live during Dreamhack Summer 2017. The up-n-coming area is presented in collaboration with Wehype.

Join the competition here: http://bit.ly/2q2pKBm.

Sitemap & Miscelleanous