Dreamhack news

News > DREAMEXPO > Testa det kommande spelet Star Citizen i en flygsimulator!

Testa det kommande spelet Star Citizen i en flygsimulator!

Sätt dig ner i vår flygsimulatorstol och ta kontroll över t.ex. en F7C-M Super Hornet med vår Thrustmaster Worthog (HOTAS) joystick and throttle i dina händer och upplev spelet Star Citizen på en 121 tum stor böjd skärm som skapas av tre projektorbilder som läggs samman. Har du frågor om spelet så finns även den skandinaviska Star Citizen organisationen Asgard Gaming på plats i montern, vi ses!

Vart finns simulatorerna?

Esport United monter uppe i B-hallen, bakom HyperX monter.

Vad är Star Citizen?

En kommande rymdsimulator MMORPG till PC, nuvarande i alfa som är utvecklad av Chris Roberts och Cloud Imperium Games. Chris har tidigare utvecklat spel som Freelancer och Wing Commander. Spelet startades via en Kickstarterkampanj och har totalt idag dragit in ca 85 miljoner USD. https://robertsspaceindustries.com.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=sbZLbb0_RBI

Sitemap & Miscelleanous