Dreamhack news

Get Adobe Flash player
News > TRAVEL > Travel to DHW13 with Swebus

I dag släpper Swebus biljetterna till Dreamhack Winter från 30 orter, bland annat Stockholm, Norrköping, Göteborg, Malmö och Karlstad. Nytt för i år är att resenärerna själva kan vara med och påverka Swebus att komplettera med ytterligare hållplatser och rutter.

– Eftersom Dreamhack är så pass populärt och detta är fjärde året i rad vi släpper resor till och från datorfestivalen, vet vi att det är ett enormt tryck där ute,. Vi väljer därför att låta resenärerna komma med önskemål om hur de vill att linjenätet ska se ut till Dreamhack – via ett formulär på vår sajt. Blir det tillräckligt många som har samma önskemål lägger vi till det i linjenätet, säger Christel Grip, presschef på Swebus.

27 oktober är sista dagen man kan vara med och påverka linjenätet till DreamHack. Årets redan bestämda rutter avgår den 28 november till Dreamhack Winter och Elmiamässan, och tillbaka hem igen den 1 december. Linjerna går via följande orter:

- Från Malmö via Lund, Helsingborg, Ljungby och Värnamo.
- Från Stockholm via Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Ödeshög och Gränna.
- Från Göteborg via Landvetter, Borås och Ulricehamn.
- Från Karlstad via Kristinehamn, Gullspång, Otterbäcken, Sjötorp, Hasslerör, Mariestad, Lövåsen, Stöpen, Skövd, Skultorp, Tidaholm, Slättäng, Broholm och Mullsjö.

Med anslutande bussar kan man även resa från övriga landet. I år kan man även hyra en hel privat buss tillsammans med spelpolarna till och från DreamHack. En boka-tidigt rabatt finns tillgänglig för den som vill få 20 procent rabatt på sin resa. Kampanjkoden är: DHW 2013 och gäller till och med den 31 oktober.

Läs mer och beställ biljett på www.swebus.se

Swebus repeats the success with special buses from across the country to the DreamHack Winter 2013 festival in Jönköping. The special festival buses will be available from cities such as Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Ödeshög, Gränna, Ulricehamn, Borås, Göteborg, Karlstad, Kristinehamn, Gullspång, Mariestad, Skövde, Tidaholm, Mullsjö, Gränna, Värnamo, Markaryd, Örkelljunga, Helsingborg, Lund och Malmö. with connecting coaches you can easily travel from whole of Sweden to DHw13 all the way to the entrance of Elmia Congress Centre and back home again. Tickets are available now!

Buy your tickets at www.swebus.se, on telephone 0771-218 218

FOLLOW SWEBUS

Web: www.swebus.se
Twitter: @Swebus
Facebook: www.facebook.com/swebusfans

Sitemap & Miscelleanous