Dreamhack news

Get Adobe Flash player
News > DHW13 > Sätt upp affischer, få en DHS14-biljett

UPPDATERING! Samtliga affischer är nu borta. Kolla din mail om du har affischer på väg hem till dig

Inför DreamHack Winter 2013 öppnar vi åter upp den tidigare otroligt populära kampanjen med DreamHack-affischer där några av alla besökare har chansen att få en gratis biljett till DreamHack Summer 2014 genom att sätta upp affischer i sitt närområde.

Vi söker nu personer som kan sätta upp DreamHack-affischer i sitt närområde, för att vara med gäller det att sätta upp 40 affischer som vi på DreamHack skickar hem under kommande vecka. Är du intresserad att vara med och säkra en gratis biljett till DreamHack Summer 2014?

Skicka ett mail till affisch@dreamhack.se, mailet skall innehålla Namn, adress, postnummer, stad och ålder. Vi har ett begränsat antal affischer och vi väljer ett antal städer och personer enligt principen först till kvarn.

Sitemap & Miscelleanous