Dreamhack news

Get Adobe Flash player
News > DreamExpo > Posten at DreamHack Winter 2013

I Postens monter kan du skicka ett Riktigt Vykort med känslan av att du befinner dig i ett tv-spel. Eller varför inte hänga i vår lounge där du kan utmana dina vänner FIFA 14 och vara med i tävlingen om coola datorprylar och en iPad mini. Den stora finalen sker från stora scenen kl. 11.00 under lördagen.

För mer info besök oss på plats på Dreamhack Winter 2013 B02:02

posten.se/vykort

You can send Riktigt Vykort (real postcards) from Posten’s stand with the feeling that you’re in a video game. Or why not hang out in our lounge where you can challenge your friends in FIFA14 and take part in the competition for cool computer stuff and an iPad mini. The Grand Finale takes place from the main stage at 11.00 a.m. on Saturday.

For more info visit us on the spot at Dreamhack Winter 2013, Stand B02:02

posten.se/vykort

Sitemap & Miscelleanous