Dreamhack news

Get Adobe Flash player
News > DreamExpo > Nyheter från SteelSeries på DHW13

Under Dreamhack Winter kommer flera av höstens nyheter för första gången finnas på ett och samma ställe för att testa och köpa!

Succén SteelSeries Siberia Elite är det senaste headsettet i Siberia serien och finns att köpa på webhallen. Det är ett elegant headset med Dolby ljud och är perfekt för alla typer av gamers. Köper du det på Dreamhack får du dessutom en limited edition mössa med guldlogo och mobilskal på köpet!

Vi kommer även för första gången ha både SteelSeries 9H och SteelSeries Rival i butik. SteelSeries 9H är ett headset framtaget med fnatic, SK, Gambit och NiP, detta för att tillfredsställa de mest kräsna. Det har en fantastisk ljudbild som gör att du hör saker du inte tidigare hört in-game.

SteelSeries Rival är vår senaste optiska gamingmus med en helt ny shaping. Det som gör att Rival sticker ut från mängden är framförallt att den saknar acceleration, har ett skönt gummigrepp på sidan och den utbytbara ”tagen”.

Slutligen är det även världspremiär för nya fnatic mattan Qck+ Fnatic Asphalt Edition här på dreamhack, under Fredagen får ni dessutom chansen att träffa flera av stjärnorna i SteelSeries monter!

Väl mött på Dreamhack!

Sitemap & Miscelleanous