Dreamhack news

Get Adobe Flash player
News > DHW13 | ESPORT > Träffa Ninjas in Pyjamas i TV6-loungen

På fredag kl. 17 kommer det svenska e-sportlaget Ninjas in Pyjamas till TV6 lounge på Dreamhack Winter.

Svenska e-sportlaget Ninjas in Pyjamas är legender i spelvärlden. Under lång tid var de omöjliga att besegra i Counter-Strike. Ingen vågade ens möta dem. Tills en mörk aprildag 2013 då de mötte sitt Poltava. Det ryska laget Virtus Pro chockade spelvärlden och krossade svenskarna.

Nu lägger laget all energi på sin chans till revansch under Dreamhack Winter 2013. Förberedelserna har varit massiva och på plats i Jönköping fokuserar Ninjas in Pyjamas stenhårt på sitt mål. Men på fredag tar de en paus i kampen för att träffa sina fans i TV6 lounge på DreamExpo.

Kl. 17.00 kan du se Ninjas in Pyjamas intervjuas live samt ställa dina egna frågor. Det finns också möjlighet till en kort meet and greet efteråt. Eventet kommer dessutom att filmas till lagets egen realityserie som i veckan hade premiär på TV6 Play.

I TV6 lounge bjuder vi också varje dag på skönt häng, tävlingar och livestreaming av ASUS ROG DreamLeague och DreamHack SteelSeries CS:GO Championship. Du kan även kolla på några av TV6 bästa serier och spela PS3.

Sitemap & Miscelleanous