Dreamhack news

Get Adobe Flash player
News > DHW13 | DreamExpo > Utmana Experis ITs chef i schack – tävla om en iPad!

Utmana Experis ITs chef i schack – tävla om en iPad!

Besök Experis ITs monter på DreamHack Winter 2013 och utmana Carl-Magnus Björk, divisionschef Experis IT och före detta internationell tävlingsspelare i schack.

Experis är DreamHacks exklusiva samarbetspartner inom rekrytering och som en del av det kommer företaget att delta på Dreamhack Winter. Experis IT deltar med en monter där man kan få konkreta karriärtips av våra konsultchefer, snabbregistrera ditt cv och höra vilka aktuella jobb vi har just nu.

Experis ITs chef Carl-Magnus Björk kommer också vara på plats. Carl-Magnus var tidigare professionell schackspelare och under helgen utmanar han besökarna på snabbschack (10 min spel). Vågar du ta dig an utmaningen så möter du en före detta juniormästare i schack som även blivit FIDE-mästare. Fint pris lottas ut till den som visar sig vara vassare än Carl-Magnus.

- Jag tycker fortfarande det är kul att spela schack. Ett nytt spel är alltid en ny utmaning och det ska bli kul att möta schackintresserade besökare. Jag hoppas också att besökarna tar chansen och träffar mig och mina kollegor och diskuterar sina nästa steg i arbetslivet, säger Carl-Magnus Björk.

Fakta om Experis
Experis är ett nytt globalt varumärke inom rekrytering och konsulting. Experis i Sverige är med en omsättning på 1,5 miljarder och med 1.500 anställda konsulter ett av Sveriges största konsult- och rekryteringsföretag. Experis är specialister på att identifiera rätt kompetens och matcha med rätt arbetsgivare framförallt inom områdena IT, Finance, Engineering samt Executive. I Sverige jobbar vi också med Marknad & Försäljning, Inköp och HR. Experis erbjuder också projektbaserade lösningar. Experis är en del av ManpowerGroup tillsammans med Manpower och Right Management. Experis finns på 33 orter i Sverige.

Läs mer om Experis IT på www.experis.se/it.

Sitemap & Miscelleanous