Dreamhack news

News > DHW14 > Travel with Swebus to DHW14

Travel with Swebus to DHW14

Nu släpper Swebus biljetterna till festivalbussarna som tar dig direkt till DreamHack Winter 2014 och Elmia. Säkra din plats på www.swebus.se/dreamhack redan idag! Resenärer från hela landet kan ansluta till dessa direktbussar via Swebus linjenät. Ju tidigare du köper din bussresa till Dreamhack winter 2014 desto billigare blir det. I bagageutrymmet finns det gott om plats för datorer, stolar och övrig packning. Lägg till “Dreamhack bagage” i kundkorgen efter att du bokat din resa.

RES MED SWEBUS TILL DREAMHACK FRÅN HELA LANDET!
- Från Malmö via Lund, Helsingborg, Örkeljunga, Markaryd Ljungby och Värnamo.
- Från Stockholm via Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Ödeshög och Gränna.
- Från Göteborg via Landvetter, Borås, och Ulricehamn.
- Från Karlstad via Kristinehamn, Gullspång, Otterbäcken, Sjötorp, Hasslerör, Mariestad, Lövåsen, Stöpen, Skövde, Skultorp, Tidaholm, Slättäng, Broholm och Mullsjö.

Resenärer från övriga landet kan ansluta till dessa direktbussar via Swebus linjenät.

Biljetterna till Swebus festivalresor finns till försäljning på www.swebus.se/dreamhack , på telefon 0771-218 218, eller direkt hos Swebus biljettombud såsom Pressbyrån och 7-Eleven. Swebus erbjuder gratis wifi och eluttag ombord på alla sina egna bussar.

Swebus repeats the success with special buses from across the country to the DreamHack Winter 2014 festival in Jönköping. The special festival buses will be available from cities such as Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Ödeshög, Gränna, Ulricehamn, Borås, Göteborg, Karlstad, Kristinehamn, Gullspång, Mariestad, Skövde, Tidaholm, Mullsjö, Gränna, Värnamo, Markaryd, Örkelljunga, Helsingborg, Lund och Malmö. with connecting coaches you can easily travel from whole of Sweden to DHW14 all the way to the entrance of Elmia Congress Centre and back home again. Tickets are available now!

Buy your tickets at www.swebus.se, on telephone 0771-218 218

FOLLOW SWEBUS

Web: www.swebus.se
Twitter: @Swebus
Facebook: www.facebook.com/swebusfans

Sitemap & Miscelleanous