Dreamhack news

News > DH20 > Try Star Citizen on a curved widescreen!

Try Star Citizen on a curved widescreen!

Sätt dig ner i vår flygsimulatorstol och ta kontroll över en F7C-M Super Hornet med vår Thrustmaster Worthog (HOTAS) joystick and throttle i dina händer och upplev spelet Star Citizen på en 121 tum stor curved skärm som skapas av tre projektorbilder som läggs samman. Har du frågor om spelet så finns även Star Citizen organisationen Asgard på plats som kan besvara alla dina frågor, vi ses!

Vart finns simulatorerna?
Esport United monter uppe i B-hallen, bakom Logitech och Steelseries monter.

Vad är Star Citizen?
En kommande rymdsimulator till PC nuvarande I pre-alfa som är utvecklad av legenden Chris Roberts. Chris har tidigare utvecklat spela som Freelancer och Wing Commander. Spelet startades via en Kickstarterkampanj och har totalt idag dragit in ca 63 miljoner USD. https://robertsspaceindustries.com.

Sitemap & Miscelleanous