Dreamhack news

News > DreamHack > DREAMHACK & TETRA PAK TECKNAR OFFICIELLT PARTNERSKAP

DREAMHACK & TETRA PAK TECKNAR OFFICIELLT PARTNERSKAP

Tetra Pak vill tillsammans med DreamHack förmedla hälsa, hållbarhet och funktionalitet. Tetra Pak gör detta bland annat genom att vara officiell leverantör av vatten i en god förpackning. En god förpackning är en förpackning med så liten miljöpåverkan som möjligt, gjord av förnybara material, lätt att återvinna, smidig att använda samt bevarar det goda i livsmedlet på ett naturligt sätt. Tetra Pak kommer även under festivalens tre dagar att finnas på plats tillsammans med Sustainable Racing Team för att förmedla en hållbar och hälsosam livsstil.

DREAMHACK WATER – NY SMAK!

Succén med DreamHack Water fortsätter på DreamHack Winter 2016 med en helt ny smak. DreamHack Water finns tillgänglig att köpa i DreamHacks kiosker i Hall D och Hall B. DreamHack Water kommer även att delas ut gratis under flera olika tillfällen under festivalen.

Sitemap & Miscelleanous