Dreamhack news

News > DreamExpo > IT-utbildningar Lernia Yrkeshögskola!IT-utbildningar Lernia Yrkeshögskola!På Lernia Yrkeshögskola i Stockholm satsar vi på IT-utbildningar. Idag har vi studerande som läser Systemutveckling med agil applikationsprogrammering eller webbprogrammering samt Systemteknik inom IT. 
Utöver dessa utbildningar satsar vi på att till hösten 2015 starta ytterligare IT-utbildningar som exempelvis Certifierad System- och nätverkstekniker, Javascriptutvecklare – frontend samt Backend-utveckling i C#. 


Vi erbjuder distans- och på plats utbildningar på både hel- och halvfart. Utbildningarna är på 1,5 – 2,5 års studier och kärnan i dessa är LIA (lärande i arbete) som motsvarar ca en tredjedel av utbildningen. 
Ca 95% av våra studerande som tagit examen har fått jobb direkt efter avslutad utbildning på företag såsom Nasdaq OMX, Tele2, Scania IT, Tieto Enator, Stockholms Universitet, Q-branch, Softronic, Devcore, Arcadelia samt Transmode.

Varmt välkommen att besöka vår monter:

Sitemap & Miscelleanous